Eurocampy

20.04.2005 12:00

 Pro mnohé Royal Rangers je Eurocamp největším zážitkem na který se jen tak nezapomíná. Nejsou to jen vzpomínky na krásné chvíle mimořádného tábora. Pro mnohé byly minulé Eurocampy něčím, co trvale ovlivnilo jejich životy. Doslova.

Eurocampy Royal Rangers jsou celoevropské, velkolepé akce. Každé 4 roky delegace ze všech evropských států vybudují obrovský tábor a podílejí se na společném programu. Vždy je to úžasná zkušenost a příležitost setkat se s mnoha zajímavými lidmi, načerpat inspirace a prožít skutečně obrovské a nádherné věci.
Hlavním programem jsou různorodé Workshopy, kde se účastníci mohou zapojit, naučit se mnohým dovednostem nebo si jen tak hrát. Během dne se také hrají sportovní utkání například ve volejbalu nebo fotbalu a probíhá také kulturní program. Nejvíce ale vzpomínáme na večerní programy plné chválících písní, scének a poselství. Jak v Dánsku, tak v Německu "vanul pořádný vítr". Taková malá Pensacola. Mnozí prožili nezapomenutelné setkání s Bohem. V roce 2003 ve Finsku to bylo také skvělé. Užilim jsme si finské přírody, noci kde nezapadá slunce, hodně muziky, sportu, přátelství a cestováni.
Royal Rangers spojuje nejen znak a společné zájmy, ale především víra v milujícího Nebeského Otce. Ať jsme z různých koutů našeho kontinentu a mluvíme různými jazyky, jsme jako jedna rodina. To je velmi zajímavá zkušenost.
Česká republika měla prozatím příležitost účastnit se Eurokempu: v roce 1995 v Dánsku, 1999 v Německu a 2003 ve Finsku...
V roce 2007 se připravuje Eurocamp ve Španělsku a už se na něj moc těšíme. Nějaké fotky a další komentáře najdete na: https://4ph.royalrangers.cz/eurocampy.htm
 

Zpět