Zlatá stezka 2008

31.03.2008 12:00

 „Já vyšel z města v dálce za mnou, co měl jsem rád jsem opustil a těším se, že dojdu tam, kde najdu nový pramen sil.
Když bloudím pomoc čekám a vím, že nejsem sám po stejný úzký cestě další jdou - sví bratry sestry potkávám.
A netáhnu už sebou pytel věcí, co dřív jsem musel mít, oni stejně jenom těžký jsou a já už tam chci brzo být.
A každej si to šlape po svejch nohách, nemůže s davem se jenom vézt. Ale o to víc si můžem pomáhat a navzájem si břímě nést.
Když bloudím pomoc čekám a vím, že nejsem sám po stejný úzký cestě další jdou - svý bratry sestry potkávám.“

Termín:4.-6.4.2008

Místo konání: jako obvykle blíže neurčená oblast lesů na Divokém Západě

Pravidla: Závodu se mohou zúčastnit 3-4členné týmy. Spodní věkovou hranici doporučujeme 12 let (podle individuálních schopností je možné vzít i mladší děti, které se pravidelně akce účastní), horní věková hranice neexistuje. V každém týmu musí být aspoň 1 dospělý člen, který za ostatní zodpovídá. V žádném týmu ale nesmí být víc jak 50% dospělých (přípustné varianty: 1dospělý+ 2děti, 1dospělý+ 3děti, 2dospělí+ 2děti).
Tyto týmy mají za 1 noc a 1 den projít podle mapy trasu, na které je čeká řada zajímavých úkolů (např. lanové překážky, slaňování,zdravověda-modelová situace, střelba na cíl, orientace v neznámém terénu, všeobecný a Biblický test, podzemí …).
Pointa Zlaté stezky je v týmové spolupráci a překonávání sama sebe. V sobotu večer bude v cíli společný program. Akce končí v neděli ráno vyhlášením a společnou bohoslužbou.

Co s sebou: věci pro přežití víkendu v přírodě (dostatečné množství jídla a pití na dobu závodu, dobré boty do přírody, teplý spacák a silnější karimatku – bude se spát venku nebo pod stanem, buzolu, baterku, oblečení podle počasí…). Veškeré své věci si účastníci po dobu závodu ponesou s sebou.

Sraz: u rozhledny v Plané u Mariánských Lázní ve 20,00 hodin

Účastnický poplatek: 150,- Kč na osobu

Přihlašování: e-mailem, písemně popř. telefonicky. Přihláška musí obsahovat: název vysílající organizace, počet týmů, jména účastníků a věk, a upřesnění vašeho příjezdu a odjezdu. Pokud byste chtěli přijet a z nějakých důvodů by to nešlo (např. brzký čas srazu), dejte nám včas vědět, pokusíme se to s vámi vyřešit.

Kontakt: 15.Přední hlídka Royal Rangers v ČR, 606 500 252, 374 79 71 03
Tomáš Rusňák, e-mail Royal.ichthys@seznam.cz

Těšíme se na vás.


 

Zpět