Railtrip 2009

14.08.2009 11:31

Již počtvrté se na konci září sejdou v Zábřehu milovníci cestování vlakem a dobrodruzi, kteří si chtějí za jediný den projet velkou část České republiky, na akci zvané Railtrip. Jako vždy půjde o to, použít co nejvíce vlaků a včas se vrátit zpátky.

Kdy? V sobotu 26. 9. 2009 (na Den železnice). Závod bude odstartován někdy krátce po půlnoci a bude končit někdy krátce před půlnocí.

Kde? Začne se v Zábřehu, odkud se dopravíme na do té doby tajné místo, kde závod odstartujeme. Po ukončení závodu se vrátíme zpátky do Zábřehu, kde bude vyhlášení výsledků. Pro zájemce bude možnost přespat z pátku na sobotu i ze soboty na neděli u nás v klubovně.

Za kolik? Startovné je 450 Kč na tým – v ceně je zahrnuta pouze jízdenka. Jídlo si zajišťuje každý sám a ubytování v klubovně je pochopitelně zdarma.

Jak? Družstva mohou být maximálně pětičlenná a minimálně jednočlenná. Alespoň jeden člen každého týmu musí být starší 18 let. Doporučený věk účastníků je alespoň 10 let. Přihlašuje se do 19. 9. 2009. Přihlášeným včas dodáme bližší informace.

Kontakt: Dana Pohanková - mail: dana.pohankova@seznam.cz, tel.: 737 660 399

              Stránky 41. přední hlídky Zábřeh: https://41ph.royalrangers.cz

              Oficiální stránky Railtripu: https://railtrip.blog.cz  

*************************************************

Zpět