Konference velitelů 9.12.2006

24.10.2006 12:00

 Konference velitelů proběhla 9.12.2006 v Brně s účastí téměř všech velitelů PH. Měli jsme tu čest přivítat Radka S. z Kolína, učitele na VOŠMT, který se s námi sdílel se svými zkušenostmi na téma "Práce s mladými lidmi v dnešní, internetové době". Přednáška byla možná pro některé až příliž provokující, ale určitě velmi podnětná a inspirující.
V druhé části dopoledního bloku nám jeho žena Mirka, představila nový evangelizační program pro děti "Kids Quest". Její pomocnice s kolínské biblické školy měly problém udržet kázeň při ukázkové "rozehřívačce", ale takoví už ti naší vedoucí RR jsou. Co by neudělali, jen aby byla legrace. Mají prostě své zkušenosti.

Nabídka Kids Quest nás všechny velmi zaujala a moc se těšíme na další spolupráci. Nabídnutý materiál mnozí využijí ve své práci. Očekáváme na další informace co se v Kids Quest děje. Prozatím můžete navštívit stránky amerických Komiksů zde.

Na konferenci jsme dále dohodli změnu termínu Ringoturnaje na 5.-8. května 2007 a také školení pro lanové aktivity. Termín bude upřesněn později.
Závěr konference patřil jako obvykle otázce dotací a jejich vyúčtování a také plánu aktivit na příští rok.
Jarní konference je naplánována na 24. března 2007.
 

Zpět